Belsőhely

Csokikrém tortába, süteménybe, vagy csak úgy…

Csokikrém tortába … Az alapkrém a következő: 4 egész tojás 150 g cukor Csokoládé krémnél:  – 1 tábla olvasztott csokoládé (tej, vagy ét ízlés szerint) +két evőkanál kakaópor a végén 100 g vaj A tojásokat a cukorral habosra keverjük, és hozzáadjuk az olvasztott csokoládét, és a kakaóport.  Ezalatt egy lábosban tegyünk fel vizet forrni, és… Tovább »

Citromkrém tortákhoz, süteményekhez, vagy csak úgy…

Az alapkrém a következő: 4 egész tojás 150 g cukor Citromos krémnél:    – 3 nagy citrom leve a végén 100 g vaj A tojásokat a cukorral habosra keverjük, és hozzáadjuk a citromok levét.  Ezalatt egy lábosban tegyünk fel vizet forrni, és egy másik kisebb lábosban, a forró vízgőz felett folyamatos keveréssel a tojásos keveréket sűrűre… Tovább »

Vaníliakrém tortákhoz, süteményekhez, vagy csak úgy…

Vaníliás tortakrém Az alapkrém a következő: -4 egész tojás -150 g cukor – 1-1,5 evőkanál vanília aroma vagy vanília esszencia -a végén 100 g vaj A tojásokat a cukorral habosra keverjük, és hozzáadjuk a vanília esszenciát vagy aromát.  Ezalatt egy lábosban tegyünk fel vizet forrni, és egy másik kisebb lábosban, a forró vízgőz felett folyamatos… Tovább »

Muffin recept

A muffin alapreceptje: Recept 24 darabhoz A sok-sok kipróbált, és kikisérletezett muffin recept után, nálunk ez vált be leginkább. Könnyű a tészta, és omlós, nem ragadós, és nem szárad ki, akkor sem, ha nem eszük meg rögtön! 450 g  finom liszt egy fél zacskó sütőpor csipet só 200 g kristálycukor Ezeket a száraz összetevőket fakanállal… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!